11/10/2019 11/10/2019 Ξεκίνησε η Πνευματική Περίοδος του Χριστιανικού Συνδέσμου Γυναικών ‘’ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ’’ Παραλιμνίου. Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 αρχίσαν οι εβδομαδιαίες συναντήσεις για Μελέτη της Αγίας Γραφής για τις νεαρές κυρίες με Αγιασμό από το Πανιερότατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου κ.Βασίλειο και τους Ιερείς του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου. Στόχος να δημιουργηθούν ευκαιρίες για πνευματική ξεκούραση, να γίνει...
11 Οκτωβρίου, 2019 - 13:18

Ο Μητρ. Κωνσταντίας στον Αγιασμό του Χριστιανικού Συνδέσμου Γυναικών ‘’ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ’’ Παραλιμνίου

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Κωνσταντίας στον Αγιασμό του Χριστιανικού Συνδέσμου Γυναικών ‘’ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ’’ Παραλιμνίου

Ξεκίνησε η Πνευματική Περίοδος του Χριστιανικού Συνδέσμου Γυναικών ‘’ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ’’ Παραλιμνίου.

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 αρχίσαν οι εβδομαδιαίες συναντήσεις για Μελέτη της Αγίας Γραφής για τις νεαρές κυρίες με Αγιασμό από το Πανιερότατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου κ.Βασίλειο και τους Ιερείς του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου.

Στόχος να δημιουργηθούν ευκαιρίες για πνευματική ξεκούραση, να γίνει συζήτηση διαφόρων θεμάτων και ανταλλαγή απόψεων. Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Τρίτη η ώρα 7:00μ.μ στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.

Μετά το πέρας του πρώτου μαθήματος, η επιτροπή του Χριστιανικού Συνδέσμου πρόσφερε κέρασμα σε όλες τις κυρίες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων