21/12/2019 21/12/2019 Ξεχωριστή επίσκεψη επί τη ευκαιρία της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων πραγματοποίησαν στον ποιμενάρχη της κατά Κωνσταντίαν και Αμμοχώστου εκκλησιαστικής περιφέρειας κ. Βασίλειο, την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019, μικροί μαθητές από το Γ’ Δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου, μέλη της 7ης Ταξιαρχίας Πεζικο, μαθητές της Τεχνικής και Ξενοδοχειακής Σχολής και του Γυμνασίου Παραλιμνίου. Ο Πανιερώτατος περιχαρής δέχθηκε όλους...
21 Δεκεμβρίου, 2019 - 18:39
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2019 - 18:45

Ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας ευχήθηκε σε μαθητές και στρατιώτες

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας ευχήθηκε σε μαθητές και στρατιώτες

Ξεχωριστή επίσκεψη επί τη ευκαιρία της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων πραγματοποίησαν στον ποιμενάρχη της κατά Κωνσταντίαν και Αμμοχώστου εκκλησιαστικής περιφέρειας κ. Βασίλειο, την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019, μικροί μαθητές από το Γ’ Δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου, μέλη της 7ης Ταξιαρχίας Πεζικο, μαθητές της Τεχνικής και Ξενοδοχειακής Σχολής και του Γυμνασίου Παραλιμνίου.

Ο Πανιερώτατος περιχαρής δέχθηκε όλους όσοι πραγματοποίησαν την εθιμοτυπική αυτή επίσκεψη και μαζί με την ευλογία του, κέρασμα και την διανομή αναμνηστικού ενθύμιου, ευχήθηκε κατάλληλα με την περίσταση, τα πρόσωπα, την ηλικία και τον θεσμό που εκπροσωπούσαν το «Καλά Χριστούγεννα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων