23/01/2023 23/01/2023 Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, επισκέφθηκε χθες το Γενικό Αμμοχώστου, στο Παραλίμνι, όπου τέλεσε τα εγκαίνια νέας πτέρυγας-επέκτασης, της μονάδας αιμοκάθαρσης και του κέντρου μαστογραφίας. Ακολούθως, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια, τέλεσε τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου που είναι αφιερωμένο στη διαχρονική συμβολή των παραγόντων, μελών και αθλητών του ΓΣΕ στους...
23 Ιανουαρίου, 2023 - 14:55
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2023 - 14:58

Ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και ο Νίκος Αναστασιάδης στα εγκαίνια έργων στην Αμμόχωστο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και ο Νίκος Αναστασιάδης στα εγκαίνια έργων στην Αμμόχωστο

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, επισκέφθηκε χθες το Γενικό Αμμοχώστου, στο Παραλίμνι, όπου τέλεσε τα εγκαίνια νέας πτέρυγας-επέκτασης, της μονάδας αιμοκάθαρσης και του κέντρου μαστογραφίας.

Ακολούθως, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια, τέλεσε τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου που είναι αφιερωμένο στη διαχρονική συμβολή των παραγόντων, μελών και αθλητών του ΓΣΕ στους εθνικούς αγώνες της πατρίδας μας, καθώς και των πεσόντων και αγνοουμένων κατά την τουρκική εισβολή του 1974 στρατεύσιμων που κατάγονται από την πόλη και επαρχία Αμμοχώστου. Της τελετής προηγήθηκε τρισάγιο από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειο.

Τελευταίος σταθμός, αποτέλεσε ο ποταμός Λιοπετρίου, όπου κατέθεσε τον θεμέλιο λίθο του αλιευτικού καταφυγίου. Της τελετής προηγήθηκε αγιασμός.

Φωτογραφίες από Famagusta.News

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων