08/12/2022 08/12/2022 Ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος παρευρέθηκε την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 σε ενημερωτική συνάντηση των μαθητών του ιδιωτικού σχολείου Xenion High School μετά από πρόσκληση της διευθύντριας του σχολείου κας Κατελίτσας Ζουβάνη- Φυλακτού. Απευθυνόμενος στους νέους και στο εκπαιδευτικό προσωπικό ο Πανιερώτατος ευχήθηκε «καλή πρόοδο και καλά Χριστούγεννα τονίζοντας την ανάγκη της σύγχρονης...
08 Δεκεμβρίου, 2022 - 12:42
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2022 - 12:46

Ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας κοντά στη μαθητιώσα νεολαία

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας κοντά στη μαθητιώσα νεολαία

Ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος παρευρέθηκε την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 σε ενημερωτική συνάντηση των μαθητών του ιδιωτικού σχολείου Xenion High School μετά από πρόσκληση της διευθύντριας του σχολείου κας Κατελίτσας Ζουβάνη- Φυλακτού.

Απευθυνόμενος στους νέους και στο εκπαιδευτικό προσωπικό ο Πανιερώτατος ευχήθηκε «καλή πρόοδο και καλά Χριστούγεννα τονίζοντας την ανάγκη της σύγχρονης ποιοτικής παιδείας που πρέπει να λαμβάνουν οι νέοι μας, ανοίγοντας το πνεύμα και τα φτερά τους μέσω της μόρφωσης και της γνώσης».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων