01/02/2023 01/02/2023 Την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από την ΠτΒ Αννίτα Δημητρίου, Υπουργούς και κρατικούς αξιωματούχους, πραγματοποίησε εκ νέου περιοδεία στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου όπου τέλεσε τα εγκαίνια του δημόσιου νηπιαγωγείου Φρενάρους, του Πολυδύναμου Κέντρου Σωτήρας, των νέων δικαστηρίων Αμμοχώστου και της ανάπλασης οδικών αρτηριών στην Αγία Νάπα. Των εγκαινίων...
01 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:14
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2023 - 14:15

Ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας τέλεσε τον αγιασμό για τα εγκαίνια έργων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας τέλεσε τον αγιασμό για τα εγκαίνια έργων

Την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από την ΠτΒ Αννίτα Δημητρίου, Υπουργούς και κρατικούς αξιωματούχους, πραγματοποίησε εκ νέου περιοδεία στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου όπου τέλεσε τα εγκαίνια του δημόσιου νηπιαγωγείου Φρενάρους, του Πολυδύναμου Κέντρου Σωτήρας, των νέων δικαστηρίων Αμμοχώστου και της ανάπλασης οδικών αρτηριών στην Αγία Νάπα.

Των εγκαινίων προηγήθηκε Αγιασμός από τον επιχώριο Μητροπολίτη κ. Βασίλειο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων