26/03/2020 26/03/2020 Ι.Μ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – Στη δύσκολη αυτή περίοδο που διέρχεται ο τόπος, εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοϊού και μετά το προεδρικό διάταγμα για απαγόρευση άσκοπων μετακινήσεων έως την 13η Απριλίου 2020 το οποίο μεταξύ άλλων απαγορεύει την καθολική προσέλευση πιστών σε χώρους λατρείας (άλλωστε η Εκκλησία τις προηγούμενες μέρες κάλεσε τους πιστούς να απέχουν από τις...
26 Μαρτίου, 2020 - 19:58
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2020 - 20:06

Όλες οι μεταδόσεις απο τις ενορίες της Ι.Μ. Κωνσταντίας και Αμμοχώστου

Διαδώστε:
Όλες οι μεταδόσεις απο τις ενορίες της Ι.Μ. Κωνσταντίας και Αμμοχώστου

Ι.Μ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – Στη δύσκολη αυτή περίοδο που διέρχεται ο τόπος, εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοϊού και μετά το προεδρικό διάταγμα για απαγόρευση άσκοπων μετακινήσεων έως την 13η Απριλίου 2020 το οποίο μεταξύ άλλων απαγορεύει την καθολική προσέλευση πιστών σε χώρους λατρείας (άλλωστε η Εκκλησία τις προηγούμενες μέρες κάλεσε τους πιστούς να απέχουν από τις ιερές ακολουθίες έως την 10η Απριλίου 2020), ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως προχώρησαν στην διευθέτηση και απευθείας μετάδοση διαδικτυακά των ιερών ακολουθιών της περιόδου της Μ. Τεσσαρακοστής από τους ιερούς τους ναούς προς ωφέλεια πνευματική των πιστών.

Εξάλλου, ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου εδώ και μια δεκαετία από το 2010, μεταδίδει ανελλιπώς όλες τις ιερές ακολουθίες, τελετές και άλλες εκδηλώσεις διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του ναού και της Ιεράς Μητροπόλεως.

Παραθέτουμε στη συνέχεια τις συνδέσεις για τις απευθείας μεταδόσεις από τις ενορίες

Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Παραλιμνιου [σύνδεση 1] [ σύνδεση 2] [σύνδεση 3]

Ιερός Ναός Αναστάσεως του Σωτήρος Σωτήρα Αμμοχώστου (πατήστε για προβολή)

Ιερός Ναός Παναγίας Αγίας Νάπας (πατήστε για προβολή)

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων-Παναγία Δερύνειας (πατήστε για προβολή)

Εξωκλήσιο Αγίου Παντελεήμονα Παραλιμνίου (πατήστε για προβολή)

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων