06/09/2020 06/09/2020 Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός τελέστηκε εχθές, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020, για την εορτή της ανάμνησης του εν Χώναις θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον ενοριακό Ναό του Αρχαγγέλου κοντά στην παλαιά Εκκλησία του Αρχαγγέλου κτίσμα του 12ου Αιώνα στην Κοινότητα Φρενάρους της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου. Εψάλλη ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του επιχώριου Μητροπολίτου Κωνσταντίας...
06 Σεπτεμβρίου, 2020 - 10:46
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2020 - 10:47

Πανηγυρικός Εσπερινός της ανάμνησης του εν Χώναις θαύματος

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός της ανάμνησης του εν Χώναις θαύματος

Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός τελέστηκε εχθές, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020, για την εορτή της ανάμνησης του εν Χώναις θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον ενοριακό Ναό του Αρχαγγέλου κοντά στην παλαιά Εκκλησία του Αρχαγγέλου κτίσμα του 12ου Αιώνα στην Κοινότητα Φρενάρους της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου.

Εψάλλη ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του επιχώριου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου, πλαισιούμενου από το ιερατείο της κοινότητας και τους Διακόνους της Μητροπόλεως.

Παρέστησαν ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου κ. Μιχαήλ Χατζηγιώρκας, ο βουλευτής Αμμοχώστου Γεώργιος Κάρουλλας και αρκετοί πιστοί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων