14/03/2021 14/03/2021 Με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Τεσσαράκοντα μαρτύρων στις 9 Μαρτίου, το Σαββάτο 13 Μαρτίου 2021, τελέστηκε εκ μεταθέσεως, Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο ομώνυμο λαξευτό εξωκλήσι των Αγίων Σαράντα στο Παραλίμνι. Της ευχαριστιακής σύναξης προέστη ο Πρεσβ. Πολύβιος Λαμπρινίδης, εφημέριος της ενορίας Αγίου Δημητρίου Παραλιμνίου, υπό την εποπτεία της οποίας βρίσκεται το ξωκλήσι, συνεπικουρούμενος...
14 Μαρτίου, 2021 - 10:57
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2021 - 10:22

Πανηγύρισε το λαξευτό εξωκλήσι των Αγίων Σαράντα στο Παραλίμνι

Διαδώστε:
Πανηγύρισε το λαξευτό εξωκλήσι των Αγίων Σαράντα στο Παραλίμνι

Με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Τεσσαράκοντα μαρτύρων στις 9 Μαρτίου, το Σαββάτο 13 Μαρτίου 2021, τελέστηκε εκ μεταθέσεως, Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο ομώνυμο λαξευτό εξωκλήσι των Αγίων Σαράντα στο Παραλίμνι.

Της ευχαριστιακής σύναξης προέστη ο Πρεσβ. Πολύβιος Λαμπρινίδης, εφημέριος της ενορίας Αγίου Δημητρίου Παραλιμνίου, υπό την εποπτεία της οποίας βρίσκεται το ξωκλήσι, συνεπικουρούμενος από τον Διάκονο της Μητροπόλεως Επιφάνιο.

Πιστοί τόσο από το Παραλίμνι, όσο και από την ευρύτερη περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, τηρώντας τα μέτρα προστασίας προσήλθαν στο σπήλαιο των Αγίων Σαράντα για να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία.

φώτο Νίκος Μουαΐμης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων