13/12/2019 13/12/2019 Εν όψει των Εορτών του αγίου Δωδεκαημέρου μαθητές του Γυμνασίου Δερύνειας επισκέφθηκαν την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019, την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου όπου έψαλλαν τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας κ. Βασίλειο και τους εργαζομένους στο Επισκοπείο. Άπαντες ευχήθηκαν στον Πανιερώτατο Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, γεμάτα υγεία και δύναμη από το...
13 Δεκεμβρίου, 2019 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2019 - 14:46

Παραδοσιακά κάλαντα άκουσε από μαθητές της Δερύνειας ο Μητρ. Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Παραδοσιακά κάλαντα άκουσε από μαθητές της Δερύνειας ο Μητρ. Κωνσταντίας

Εν όψει των Εορτών του αγίου Δωδεκαημέρου μαθητές του Γυμνασίου Δερύνειας επισκέφθηκαν την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019, την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου όπου έψαλλαν τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας κ. Βασίλειο και τους εργαζομένους στο Επισκοπείο.

Άπαντες ευχήθηκαν στον Πανιερώτατο Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, γεμάτα υγεία και δύναμη από το Θεό.

Ο Ποιμενάρχης ευχαρίστησε θερμά τους επισκέπτες του για την τιμητική και όμορφη παρουσία τους αντευχόμενος Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και τη Χάρη του Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων