27/09/2022 27/09/2022 Στην εκδήλωση «Ποδηλατώ για τα παιδιά της Αφρικής» την οποία διοργάνωσε η ΜΚΟ International Humanitarin Aid (IHA), που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Νάπα το μεσημέρι της Κυριακής, 25 Σεπτεμβρίου, παρέστη και χαιρέτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος. H εκδήλωση, που τέθηκε υπό την αιγίδα του υπουργού Μεταφορών Γιάννη Καρούσου, ξεκίνησε και κατέληξε στην...
27 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:03
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2022 - 14:03

Ποδηλατοδρομία για τα παιδιά της Αφρικής στην Αγία Νάπα

Διαδώστε:
Ποδηλατοδρομία για τα παιδιά της Αφρικής στην Αγία Νάπα

Στην εκδήλωση «Ποδηλατώ για τα παιδιά της Αφρικής» την οποία διοργάνωσε η ΜΚΟ International Humanitarin Aid (IHA), που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Νάπα το μεσημέρι της Κυριακής, 25 Σεπτεμβρίου, παρέστη και χαιρέτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος. H εκδήλωση, που τέθηκε υπό την αιγίδα του υπουργού Μεταφορών Γιάννη Καρούσου, ξεκίνησε και κατέληξε στην εκκλησία της Παναγίας Αγίας Νάπας. Στον τερματισμό βρίσκονταν ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, για αυτόγραφα και φωτογραφίες.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Κέντρο Υγείας Ευαγγελισμός, στο Τουλεάρ της Μαδαγασκάρης, για αγορά γάλακτος σε φτωχά και ορφανά βρέφη, σίτιση δυσθρεπτικών παιδιών και αγορά φαρμάκων που χορηγούνται εντελώς δωρεάν σε όλους τους ασθενείς.

Στη σύντομη προσλαλιά του ο Πανιερώτατος αναφέρθηκε στην αξία της προσφοράς στον συνάνθρωπο και την πολυτιμότητα του αγαθού της υγείας στους Αφρικανούς αδελφούς μας που μαστίζονται από τη φτώχεια και προβλήματα περισσότερα από τα δικά μας. Ευχαρίστησε την ενορία της Αγίας Νάπας και όλους τους συντελεστές στην διοργάνωση και ευχήθηκε η ευλογία του Θεού να συντελέσει στην πνευματική πρόοδο όλων ούτως ώστε «αυτή η εκδήλωση της αγάπης να γίνει κοινό αγαθό για όλη την πατρίδα μας και για όλο τον κόσμο», συμπλήρωσε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων