03/06/2019 03/06/2019 Το τριήμερο 31η Μαΐου έως Κυριακή 2α Ιουνίου 2019, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος, μετέβη στο Λονδίνο προκειμένου να τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού κατά σάρκα αδελφού του Χρίστου Καραγιάννη. Το Σαββάτο 1η Ιουνίου ο Πανιερώτατος και η συνοδεία του επισκέφθηκαν την Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων όπου έτυχαν θερμής υποδοχής και αβραμιαίας φιλοξενίας υπό...
03 Ιουνίου, 2019 - 16:03

Στο Κίνγκστον του Λονδίνου ο Μητρ. Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Στο Κίνγκστον του Λονδίνου ο Μητρ. Κωνσταντίας

Το τριήμερο 31η Μαΐου έως Κυριακή 2α Ιουνίου 2019, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος, μετέβη στο Λονδίνο προκειμένου να τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού κατά σάρκα αδελφού του Χρίστου Καραγιάννη.

Το Σαββάτο 1η Ιουνίου ο Πανιερώτατος και η συνοδεία του επισκέφθηκαν την Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων όπου έτυχαν θερμής υποδοχής και αβραμιαίας φιλοξενίας υπό του Σεβ. Αρχιεπισκόπου κ. Γρηγορίου.

Το πρωί της Κυριακής 2ας Ιουνίου, με την κανονική άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου, ο Πανιερώτατος προέστη της Θ. Λειτουργίας και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό του Αγίου Γεωργίου περιοχής Κίνγκστον Λονδίνου όπου τέλεσε το ιερό μνημόσυνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων