18/12/2022 18/12/2022 Το εκλογικό του δικαίωμα στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι άσκησε ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος.  Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του ανέφερε: “Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη στον κυπριακό λαό που βλέπω ότι μαζικά προσέρχονται να ψηφίσουν. Δείχνει τη θέληση του λαού να εκλεγεί ο καλύτερος στον Αρχιεπισκοπικό θρόνο. Η...
18 Δεκεμβρίου, 2022 - 12:55

Στο Παραλίμνι ψήφισε ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας Βασίλειος

Διαδώστε:
Στο Παραλίμνι ψήφισε ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας Βασίλειος

Το εκλογικό του δικαίωμα στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι άσκησε ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος. 

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του ανέφερε: “Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη στον κυπριακό λαό που βλέπω ότι μαζικά προσέρχονται να ψηφίσουν. Δείχνει τη θέληση του λαού να εκλεγεί ο καλύτερος στον Αρχιεπισκοπικό θρόνο. Η εκκλησία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε πολλά επίπεδα στη ζωή. Ευχαριστώ και τα ΜΜΕ που μας έδωσαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με τον λαό μας και φυσικά όλους τους συνεργάτες. Εύχομαι το καλύτερο”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων