13/08/2021 14/08/2021 Έρανο για την στήριξη των δοκιμαζομένων που επλήγησαν εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ελλάδα διοργανώνει κατά την διάρκεια του Αυγούστου η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως αναφέρει: Η Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου ανακοινώνει τη διεξαγωγή εράνου κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός Αυγούστου στις ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, για...
13 Αυγούστου, 2021 - 22:48
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2021 - 0:24

Έρανος για τους πυρόπληκτους από την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Έρανος για τους πυρόπληκτους από την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας

Έρανο για την στήριξη των δοκιμαζομένων που επλήγησαν εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ελλάδα διοργανώνει κατά την διάρκεια του Αυγούστου η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως αναφέρει:

Η Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου ανακοινώνει τη διεξαγωγή εράνου κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός Αυγούστου στις ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, για τη στήριξη των δοκιμαζομένων αδελφών μας στην Ελλάδα που επλήγησαν εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών οι οποίες προκάλεσαν μεγάλες οικολογικές καταστροφές και υλικές ζημιές.

Προτιμότερο, η χρηματική εισφορά, παρά σε προϊόντα που λόγω των καλοκαιρινών θερμοκρασιών κινδυνεύουν με αλλοίωση πιο εύκολα.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τον έρανο, κατόπιν συνεννόησης του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Βασιλείου με τις εκεί αρχές, θα καλύψει ουσιαστικές ανάγκες των πληγέντων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων