10/12/2022 11/12/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος δέχθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, στο Συνοδικό της Ιεράς Μητροπόλεως τον σύνδεσμο Αγωνιστών Παραλιμνιτών Εοκα 1955-59, ο οποίος δήλωσε τη στήριξη της υποψηφιότητάς του. Επίσης δέχθηκε τους συντελεστές της εκδήλωσης μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και τα 48 χρόνια από την Τουρκική εισβολή στην...
10 Δεκεμβρίου, 2022 - 16:56
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2022 - 4:01

Συναντήσεις και επισκέψεις του Μητροπολίτη Κωνσταντίας Βασιλείου

Διαδώστε:
Συναντήσεις και επισκέψεις του Μητροπολίτη Κωνσταντίας Βασιλείου

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος δέχθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, στο Συνοδικό της Ιεράς Μητροπόλεως τον σύνδεσμο Αγωνιστών Παραλιμνιτών Εοκα 1955-59, ο οποίος δήλωσε τη στήριξη της υποψηφιότητάς του.

Επίσης δέχθηκε τους συντελεστές της εκδήλωσης μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και τα 48 χρόνια από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο το οποίο συνδιοργάνωσαν το Πολιτιστικό εργαστήρι «Παρά την Λίμνη» του Δήμου Παραλιμνίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ανεμόεσσα» του Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη κ. Βασίλειο που έθεσε υπό την αιγίδα του την εκδήλωση, η οποία σημείωσε επιτυχία αποτελώντας την ίδια ώρα μια σημαντική ευκαιρία διατήρησης της ιστορικής μνήμης. Ο Πανιερώτατος συνεχάρη όλους τους συντελεστές για το άρτιο αποτέλεσμα του αφιερώματος και αντάλλαξε ευχές εν όψει των Αγίων Εορτών.

Η επιτροπή του Πολιτιστικού Εργαστηρίου «Παρά την Λίμνη» του Δήμου Παραλιμνίου, παρέδωσε επίσης στον Πανιερώτατο τα έσοδα της παραδοσιακής βραδιάς «Στην αυλή της Παναγιώτισσας» που πραγματοποιήθηκε τον παρελθόντα Αύγουστο. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ανακαίνιση του εξωκλησίου της Αγίας Μαρίνας Παραλιμνίου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Πανιερώτατος επισκέφθηκε το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο στην Λάρνακα όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στήριξης υπέρ της υποψηφιότητάς του.

Στη συνέχεια μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Κυριακού στο Κίτι όπου πραγματοποίησε πνευματική ομιλία με θέμα «Γεγονότα συνδεδεμένα με τη γέννηση Του Χριστού»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων