06/04/2023 06/04/2023 Τα παραδοσιακά κυπριακά κάλαντα «του Λαζάρου», έψαλλαν σήμερα στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, ομάδα μαθητών του Μουσικού ομίλου Γυμνασίου Παραλιμνίου, συνοδευόμενοι από την μουσικό εκπαιδευτικό του σχολείου. Μαζί με τις ευχές όπως «τα μηνύματα των αγίων ημερών, αποτελούν οδοδείκτη στη ζωή μας και η χαρά της Αναστάσεως του Χριστού να πλημυρίζει πάντοτε τις καρδιές...
06 Απριλίου, 2023 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2023 - 17:24

Τα παραδοσιακά κυπριακά κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στη Μητρόπολη μαθητές του Παραλιμνίου

Διαδώστε:
Τα παραδοσιακά κυπριακά κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στη Μητρόπολη μαθητές του Παραλιμνίου

Τα παραδοσιακά κυπριακά κάλαντα «του Λαζάρου», έψαλλαν σήμερα στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, ομάδα μαθητών του Μουσικού ομίλου Γυμνασίου Παραλιμνίου, συνοδευόμενοι από την μουσικό εκπαιδευτικό του σχολείου.

Μαζί με τις ευχές όπως «τα μηνύματα των αγίων ημερών, αποτελούν οδοδείκτη στη ζωή μας και η χαρά της Αναστάσεως του Χριστού να πλημυρίζει πάντοτε τις καρδιές μας», οι πατέρες και εργαζόμενοι στο Επισκοπείο εκ μέρους και του Πανιερωτάτου, προσέφεραν στο Σχολείο ένα συμβολικό πασχαλινό μποναμά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων