05/07/2019 05/07/2019 Η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Προκοπίου της κατεχόμενης Συγκράσης Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στην κατεχόμενη Σύγκραση, με την ευκαιρία της εορτής Αγίου Προκοπίου. Για την μετάβαση πιστών από την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, θα αναχωρήσει λεωφορείο στις 6:30π.μ από την πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι με ενδιάμεσες...
05 Ιουλίου, 2019 - 20:37

Θεία Λειτουργία στα κατεχόμενα

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στα κατεχόμενα

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Προκοπίου της κατεχόμενης Συγκράσης Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιουλίου 2019, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στην κατεχόμενη Σύγκραση, με την ευκαιρία της εορτής Αγίου Προκοπίου.

Για την μετάβαση πιστών από την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, θα αναχωρήσει λεωφορείο στις 6:30π.μ από την πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι με ενδιάμεσες στάσεις, στη Δερύνεια (Εκκλησία Αγίου Μοδέστου) στις 6:45π.μ και στο Φρέναρος (POP-LIFE) στις 7:00 π.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων