30/08/2021 30/08/2021 Τελέστηκε χθες Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021, η ευχαριστιακή σύναξη στον πάλαι ποτέ πανηγυρίζοντα ναό του Τιμίου Προδρόμου της κοινότητας Γύψου. Η συγκίνηση έκδηλη στα πρόσωπα των λιγοστών εκτοπισθέντων κατοίκων που κατέκλυσαν την εκκλησία του χωριού τους η οποία άλλοτε έσφυζε από ζωή και σήμερα βρίσκεται ερειπωμένη, βεβηλωμένη, και παραδομένη στη φθορά του χρόνου. Τη Θεία...
30 Αυγούστου, 2021 - 9:04
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2021 - 13:55

Θεία Λειτουργία στο ναό που άλλοτε έσφυζε από ζωή

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στο ναό που άλλοτε έσφυζε από ζωή

Τελέστηκε χθες Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021, η ευχαριστιακή σύναξη στον πάλαι ποτέ πανηγυρίζοντα ναό του Τιμίου Προδρόμου της κοινότητας Γύψου.

Η συγκίνηση έκδηλη στα πρόσωπα των λιγοστών εκτοπισθέντων κατοίκων που κατέκλυσαν την εκκλησία του χωριού τους η οποία άλλοτε έσφυζε από ζωή και σήμερα βρίσκεται ερειπωμένη, βεβηλωμένη, και παραδομένη στη φθορά του χρόνου.

Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αυγουστίνος Κκαράς. Εψάλλη επίσης επιμνημόσυνη δέηση υπερ πάντων των κεκοιμημένων κατοίκων της Γύψου.

Φωτογραφίες: Πανίκος Γιασουμή, κοινοτάρχης κατεχόμενης Γύψου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων