06/01/2022 06/01/2022 Στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Αγία Νάπα, της Θείας Λειτουργίας και του Μεγάλου Αγιασμού των Θεοφανείων προεξήρχε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος στην παρουσία του Δημάρχου Αγίας Νάπας Χρίστου Ζαννέττου, εκπροσώπων κομμάτων, δημοτικών, στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών και του ευσεβούς...
06 Ιανουαρίου, 2022 - 14:41
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2022 - 14:20

Θεοφάνεια στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου

Διαδώστε:
Θεοφάνεια στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Αγία Νάπα, της Θείας Λειτουργίας και του Μεγάλου Αγιασμού των Θεοφανείων προεξήρχε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος στην παρουσία του Δημάρχου Αγίας Νάπας Χρίστου Ζαννέττου, εκπροσώπων κομμάτων, δημοτικών, στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών και του ευσεβούς λαού.

Μετά το πέρας κλήρος και λαός μετέβησαν στο λιμανάκι Αγίας Νάπας, όπου τελέστηκε ο Καθαγιασμός των Υδάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων