12/04/2021 12/04/2021 Στα πλαίσια ελέγχου ταχείας ανίχνευσης (rapit test) στο οποίο υποβάλλεται κάθε εβδομάδα το προσωπικό της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, σήμερα Δευτέρα, 12 Απριλίου, εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Αρχιμ. Αυγουστίνος Καράς. Ακολουθήθηκαν άμεσα, όλες οι ενδεικνυόμενες διαδικασίες. Το γεγονός έχει γνωστοποιήσει ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,...
12 Απριλίου, 2021 - 19:24
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2021 - 19:25

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Θετικός στον κορωνοϊό ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Κωνσταντίας

Στα πλαίσια ελέγχου ταχείας ανίχνευσης (rapit test) στο οποίο υποβάλλεται κάθε εβδομάδα το προσωπικό της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, σήμερα Δευτέρα, 12 Απριλίου, εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Αρχιμ. Αυγουστίνος Καράς.

Ακολουθήθηκαν άμεσα, όλες οι ενδεικνυόμενες διαδικασίες.

Το γεγονός έχει γνωστοποιήσει ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλώντας την ίδια ώρα όσους είχαν εκ του σύνεγγυς επικοινωνία μαζί του τις τελευταίες ημέρες, να υποβληθούν σε τεστ.

“Απευθύνουμε γι΄ ακόμη μια φορά θερμή παράκληση προς όλους όπως, τηρούμε με αυστηρότητα τις σχετικές οδηγίες και τα πρωτόκολλα για την προστασία και διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Πορευόμαστε προς τη μεγάλη εορτή του Πάσχα και ο κίνδυνος να ζήσουμε ξανά την θλιβερή κατάσταση με το κλείσιμο των ιερών ναών, είναι ορατός. Οφείλουμε και πρέπει όλοι να κατανοήσουμε πως, η πορεία της επιδημίας στη χώρα μας εξαρτάται από την συμμόρφωση μας στους κανόνες υγιεινής, τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης στην καθημερινότητά μας και την τήρηση των υποδείξεων των επιστημόνων” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων