17/11/2019 17/11/2019 Τιμή και δόξα σε 38 ήρωες του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 55-59 της πόλης και επαρχίας Αμμοχώστου, απέδωσε το Θρησκευτικό Ορθόδοξο Ίδρυμα (Θ.Ο.Ι) Άγιος Γεώργιος Αυγόρου την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019. Της Θείας Λειτουργίας και του μνημοσύνου στον ενοριακό ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος,...
17 Νοεμβρίου, 2019 - 10:59

Τιμή και δόξα στους ήρωες της ΕΟΚΑ

Διαδώστε:
Τιμή και δόξα στους ήρωες της ΕΟΚΑ

Τιμή και δόξα σε 38 ήρωες του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 55-59 της πόλης και επαρχίας Αμμοχώστου, απέδωσε το Θρησκευτικό Ορθόδοξο Ίδρυμα (Θ.Ο.Ι) Άγιος Γεώργιος Αυγόρου την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019.

Της Θείας Λειτουργίας και του μνημοσύνου στον ενοριακό ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, πλαισιούμενος από το ιερατείο του ναού.

Παρέστησαν οι έντιμοι κ.κ. Παναγής Μιχαηλάς, πρόεδρος της κοινότητας, Μιχάλης Καούνας κοινοτάρχης Αχερίτου κ. Νίκος Βάσιλας κοινοτάρχης Δάσου Άχνας, ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Θεοδόσης Τσιόλας, ο βουλευτής ΔΗΣΥ Αμμοχώστου κ. Ονούφριος Κουλά, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, άλλων οργανώσεων και δεκάδες πιστοί.

Τον επιμνημόσυνο λόγο εκφώνησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αγωνιστών Αμμχώστου ΕΟΚΑ 1955-59, κ. Θάσος Σοφοκλέους. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο ηρώων της κοινότητας Αυγόρου και δεξίωση στα Εθνικόφρονα Σωματεία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων