04/06/2020 04/06/2020 Τη μνήμη της Αγίας μάρτυρος Σεβαστιανής θα τιμήσουν την Κυριακή της Πεντηκοστής 7 Ιουνίου 2020 ο Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου. Την Κυριακή, Θείες Λειτουργίες εκτός από τον Άγιο Γεώργιο θα τελεστούν και στα Παρεκκλήσια: Αγίου Κορνηλίου, Αγίας Μαρίνας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Αγίου Παντελεήμονα. Μετά την Θεία Λειτουργία θα τελεστεί ο Εσπερινός της εορτής του...
04 Ιουνίου, 2020 - 19:55
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2020 - 19:49

Τιμούν την Αγία Σεβαστιανή στο Παραλίμνι

Διαδώστε:
Τιμούν την Αγία Σεβαστιανή στο Παραλίμνι

Τη μνήμη της Αγίας μάρτυρος Σεβαστιανής θα τιμήσουν την Κυριακή της Πεντηκοστής 7 Ιουνίου 2020 ο Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου.

Την Κυριακή, Θείες Λειτουργίες εκτός από τον Άγιο Γεώργιο θα τελεστούν και στα Παρεκκλήσια: Αγίου Κορνηλίου, Αγίας Μαρίνας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Αγίου Παντελεήμονα.

Μετά την Θεία Λειτουργία θα τελεστεί ο Εσπερινός της εορτής του Αγίου Πνευματος( Ευχές της Γονυκλισίας), η Ανακομιδή των Λειψάνων του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου και την μνήμη της Αγίας Καλλιόπης μάρτυρος.

Στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου της Θείας Λειτουργίας της Πεντηκοστής και του Εσπερινού του Αγίου Πνεύματος θα προστή ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας – Αμμοχώστου κ. Βασίλειος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων