21/12/2023 21/12/2023 Για ακόμη μια χρονιά το Ξενοδοχείο «Αdams Βeach Ηotel» στην Αγία Νάπα, στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στο πολυποίκιλο έργο της Ιεράς Μητρόπολης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου. Θέτοντας στο επίκεντρο τον συνάνθρωπο και με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης, παρέδωσε χρηματική εισφορά η οποία είναι σημαντική, ιδιαίτερα τώρα την περίοδο των εορτών, κατά την οποία δίδεται η πρώτη δόση...
21 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:21
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2023 - 14:54

Το Ξενοδοχείο «Αdams Βeach Ηotel» παρέδωσε χρηματική εισφορά για το κληροδότημα απόρων φοιτητών της Ι.Μ. Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Το Ξενοδοχείο «Αdams Βeach Ηotel» παρέδωσε χρηματική εισφορά για το κληροδότημα απόρων φοιτητών της Ι.Μ. Κωνσταντίας

Για ακόμη μια χρονιά το Ξενοδοχείο «Αdams Βeach Ηotel» στην Αγία Νάπα, στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στο πολυποίκιλο έργο της Ιεράς Μητρόπολης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου. Θέτοντας στο επίκεντρο τον συνάνθρωπο και με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης, παρέδωσε χρηματική εισφορά η οποία είναι σημαντική, ιδιαίτερα τώρα την περίοδο των εορτών, κατά την οποία δίδεται η πρώτη δόση της υποτροφίας και του κληροδοτήματος απόρων φοιτητών.

Την εισφορά παρέδωσε στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειο ο Οικονομικός Διευθυντής κ. Ανδρέας Λυσή.

Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας εκφράζει ευγνώμονες και ειλικρινείς ευχαριστίες προς τη διοίκηση και το προσωπικό του Ξενοδοχείου «Αdams Βeach Ηotel». Εύχεται δε σε όλους, ενόψει των επικείμενων εορτών, καλά Χριστούγεννα και ειρηνικό και ευλογημένο το Νέο Έτος.

Ο Πανιερώτατος δέχθηκε επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου υπό τον Δήμαρχο Δρ Σίμο Ιωάννου, όπου ανταλλάγησαν ευχές και αναμνηστικά δώρα εν όψει του Αγίου Δωδεκαημέρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων