03/11/2021 03/11/2021 Τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη Ανακομιδή των Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι Προεξάρχοντος του Πανιεροτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου τελέστηκε σήμερα το πρωί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου για τον εορτασμό της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, Πολιούχου...
03 Νοεμβρίου, 2021 - 13:47
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2021 - 13:51

Το Παραλίμνι εόρτασε τον Πολιούχο του Άγιο Γεώργιο

Διαδώστε:
Το Παραλίμνι εόρτασε τον Πολιούχο του Άγιο Γεώργιο

Τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη Ανακομιδή των Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι

Προεξάρχοντος του Πανιεροτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου τελέστηκε σήμερα το πρωί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου για τον εορτασμό της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, Πολιούχου και Προστάτη Αγίου του Παραλιμνίου.

Σε μια ξεχωριστή εκκλησιαστική ατμόσφαιρα, η Πόλη του Παραλιμνίου γιόρτασε τη μνήμη του Αγίου Γεωργίου, όπου φυλάσσεται και τμήμα του Ιερού Λειψάνου του. Πλήθος ευσεβών Χριστιανών συνέρρευσε για να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στον ναό, όπου και συμμετείχε με ευλάβεια.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας έγινε η Λιτάνευση της Εικόνας του Αγίου στο προαύλιο χώρο της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων