01/03/2024 01/03/2024 Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, όπου μεταξύ των 57 θανόντων συγκαταλέγετο και ο 23χρονος Κυπριανός Παπαϊωάννου υιός του π. Χριστοδούλου από το Αυγόρου, εψάλλη τρισάγιο στον τάφο. Το τρισάγιο τέλεσε ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος.  “Ο Θεός να αναπαύει τις ψυχές όλων των θυμάτων και να...
01 Μαρτίου, 2024 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2024 - 11:13

Τρισάγιο από τον Κωνσταντίας Βασίλειο στον τάφο του Κυπριανού Παπαϊωάννου

Διαδώστε:
Τρισάγιο από τον Κωνσταντίας Βασίλειο στον τάφο του Κυπριανού Παπαϊωάννου

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, όπου μεταξύ των 57 θανόντων συγκαταλέγετο και ο 23χρονος Κυπριανός Παπαϊωάννου υιός του π. Χριστοδούλου από το Αυγόρου, εψάλλη τρισάγιο στον τάφο. Το τρισάγιο τέλεσε ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος. 

“Ο Θεός να αναπαύει τις ψυχές όλων των θυμάτων και να αποδώσει την δικαίωση”, αναφέρει η ανακοίνωση της Μητρόπολης Κωνσταντίας.

Τα τελευταία λόγια από το σημειωματάριο του Κυπριανού Παπαϊωάννου δημοσίευσε η αδελφή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά). Προτού χάσει τη ζωή του στο φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, ο Κυπριανός είχε μεταβεί στην Άνδρο μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, στο ξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας του νησιού, είχαν ευλογήσει τα στέφανά τους.

Ο νεαρός ήταν φοιτητής στη Νομική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και είχε καταγωγή από το Αυγόρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων