08/08/2021 09/08/2021 Τρισάγιο υπερ αναπαύσεως πάντων των αγωνισαμένων και θανόντων Αμμοχωστιανών κατά την Τουρκική εισβολή του 1974, τελέστηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου 7 Αυγούστου 2021 από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειο στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου. Ο Πανιερώτατος μεταξύ άλλων τόνισε την ανάγκη συνέχισης του αγώνα για την επιβίωση της πατρίδας εναντίων...
08 Αυγούστου, 2021 - 11:27
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2021 - 5:05

Τρισάγιο για πεσόντες της Τουρκικής Εισβολής στην Αμμόχωστο

Διαδώστε:
Τρισάγιο για πεσόντες της Τουρκικής Εισβολής στην Αμμόχωστο

Τρισάγιο υπερ αναπαύσεως πάντων των αγωνισαμένων και θανόντων Αμμοχωστιανών κατά την Τουρκική εισβολή του 1974, τελέστηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου 7 Αυγούστου 2021 από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειο στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου.

Ο Πανιερώτατος μεταξύ άλλων τόνισε την ανάγκη συνέχισης του αγώνα για την επιβίωση της πατρίδας εναντίων όσων επιβουλεύονται τους θεσμούς του δικαίου και της νομιμότητας, ούτως ώστε ο λαός να αξιωθεί να γίνει κοινωνός και της ελευθερίας των κατεχόμενων σήμερα εδαφών.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων