08/05/2022 08/05/2022 Ένας νέος κληρικός προστέθηκε σήμερα στο δυναμικό της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, καθώς ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Βασίλειος τέλεσε στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου την εις διάκονον χειροτονία του θεολόγου Ιωάννου Παπαϊωάννου. Ο νέος διάκονος είναι έγγαμος και πατέρας 2 τέκνων καθώς και απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ ,...
08 Μαΐου, 2022 - 15:01
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2022 - 14:51

Χειροτονία νέου κληρικού στο Αυγόρου

Διαδώστε:
Χειροτονία νέου κληρικού στο Αυγόρου

Ένας νέος κληρικός προστέθηκε σήμερα στο δυναμικό της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, καθώς ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Βασίλειος τέλεσε στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου την εις διάκονον χειροτονία του θεολόγου Ιωάννου Παπαϊωάννου.

Ο νέος διάκονος είναι έγγαμος και πατέρας 2 τέκνων καθώς και απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ , στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού Μάλιστα, ο π. Ιωάννης είναι κατά σάρκα εγγονός του σεβαστού λευίτου της κοινότητας Πρωτ. Ιωάννου Χρυσοστόμου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Πανιερώτατος απένειμε το οφίκκιο του Οικονόμου στους δύο εφημερίους του ιερού ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων