28/03/2019 28/03/2019 Ο Σύνδεσμος Αποδήμων και Φίλων Πύργου Τηλλυρίας πραγματοποιεί διάλεξη το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 7:30 μ.μ., στην αίθουσα του Κοινοτικού Συμβουλίου Κάτω Πύργου. Ομιλήτρια: η Δρ. Νάσα Παταπίου, Ιστορικός – Ερευνήτρια και Επιστημονική Συνεργάτιδα του Κέντρου Μελετών της Ιεράς Μονής Κύκκου, με θέμα: «Αρχειακές μαρτυρίες για την Τηλλυρία κατά τον 16ο αιώνα». Χαιρετισμό θα απευθύνει...
28 Μαρτίου, 2019 - 15:22

“Αρχειακές μαρτυρίες για την Τηλλυρία κατά τον 16ο αιώνα”

Διαδώστε:
“Αρχειακές μαρτυρίες για την Τηλλυρία κατά τον 16ο αιώνα”

Ο Σύνδεσμος Αποδήμων και Φίλων Πύργου Τηλλυρίας πραγματοποιεί διάλεξη το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 7:30 μ.μ., στην αίθουσα του Κοινοτικού Συμβουλίου Κάτω Πύργου. Ομιλήτρια: η Δρ. Νάσα Παταπίου, Ιστορικός – Ερευνήτρια και Επιστημονική Συνεργάτιδα του Κέντρου Μελετών της Ιεράς Μονής Κύκκου, με θέμα: «Αρχειακές μαρτυρίες για την Τηλλυρία κατά τον 16ο αιώνα». Χαιρετισμό θα απευθύνει η Φιλόλογος Μαρία Χαραλαμπίδου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποδήμων και Φίλων Πύργου Τηλλυρίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων