04/10/2018 11/10/2018 Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου εορτάστηκε, εκ μεταθέσεως, η μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Ερμογένους στον Ιερό Καθεδρικό ναό Αγίας Νάπας στον οποίο φυλάσσεται τμήμα της κάρας του Αγίου. Της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού, κ. Αθανάσιος, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεώς, Αρχιμ. Ισαάκ και άλλους ιερείς. Η μνήμη του Αγίου Ερμογένους εορτάστηκε εκ μεταθέσεως...
04 Οκτωβρίου, 2018 - 11:22
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 13:36

Αγία Νάπα: Εορτασμός Ιερομάρτυρος Ερμογένους

Διαδώστε:
Αγία Νάπα: Εορτασμός Ιερομάρτυρος Ερμογένους

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου εορτάστηκε, εκ μεταθέσεως, η μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Ερμογένους στον Ιερό Καθεδρικό ναό Αγίας Νάπας στον οποίο φυλάσσεται τμήμα της κάρας του Αγίου. Της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού, κ. Αθανάσιος, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεώς, Αρχιμ. Ισαάκ και άλλους ιερείς. Η μνήμη του Αγίου Ερμογένους εορτάστηκε εκ μεταθέσεως λόγω του ότι ανήμερα της εορτής οι λατρευτικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στον ομώνυμο ναό εις τον οποίο υπάρχει και ο τάφος του Αγίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων