17/01/2019 17/01/2019 Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου εορτή των Αγίων Αθανασίου και Κυρίλλου, Πατριαρχών Αλεξανδρείας άγει τα ονομαστήρια του ο  Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. θα τελεσθεί πανηγυρικός Αρχιερατικός εσπερινός στο Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής. Την Παρασκευή 18 Ιουαρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος θα προεξάρχει στο πολυαρχιερατικό συλλείτουργο και...
17 Ιανουαρίου, 2019 - 12:44

Ονομαστήρια Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου

Διαδώστε:
Ονομαστήρια Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου εορτή των Αγίων Αθανασίου και Κυρίλλου, Πατριαρχών Αλεξανδρείας άγει τα ονομαστήρια του ο  Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. θα τελεσθεί πανηγυρικός Αρχιερατικός εσπερινός στο Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής. Την Παρασκευή 18 Ιουαρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος θα προεξάρχει στο πολυαρχιερατικό συλλείτουργο και πάλι στο Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος θα δεχθεί τις ευχές των επισήμων και του λαού στο Μητροπολιτικό οίκο μέχρι της 12 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 3 μέχρι τις 8:30 το βράδυ. Ο Μητρ. Λεμεσού παρακαλεί όσους επιθυμούν αντί δώρου να εισφέρουν στο γεύμα των απόρων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού ή στους ακόλουθους λογαριασμούς:
Τράπεζα Κύπρου ΛΤΔ: 357013843827
Ελληνική Τράπεζα ΛΤΔ: 241 01 18062001

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων