12/11/2018 12/11/2018 Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 1400 χρόνια από την μακαρία κοίμηση του πολιούχου της Λεμεσού, Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος πραγματοποιήθηκε εκδήλωση την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 στις 7 μ.μ για την παρουσίαση του βιβλίου «Αγιος Ιωάννης ο Ελεήμων, ο πολιούχος της Μητροπόλεως Λεμεσού». Την εκδήλωση παρουσίασε ο κ. Γεώργιος Κυθραιώτης ,ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ύμνους και...
12 Νοεμβρίου, 2018 - 13:09

Ο Πατρ. Αντιοχείας στην Μητρ. Λεμεσού για τον Αγ. Ιωάννη

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Αντιοχείας στην Μητρ. Λεμεσού για τον Αγ. Ιωάννη

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 1400 χρόνια από την μακαρία κοίμηση του πολιούχου της Λεμεσού, Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος πραγματοποιήθηκε εκδήλωση την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 στις 7 μ.μ για την παρουσίαση του βιβλίου «Αγιος Ιωάννης ο Ελεήμων, ο πολιούχος της Μητροπόλεως Λεμεσού».

Την εκδήλωση παρουσίασε ο κ. Γεώργιος Κυθραιώτης ,ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ύμνους και τραγούδια, που είχε επιμεληθεί η χορωδία «Πνευματική Λύρα» του Πατριαρχείου Αντιοχείας.

Την εκδήλωση  τίμησε με την παρουσία του ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης Ι’.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων