22/11/2018 22/11/2018 Η εορτή των Εισόδων της Θεοτόκου εορτάστηκε με λαμπρότητα  σε όλους τους ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού ιδιαιτέρως όμως στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσαιφυλλιώτισσας, ημέρα της πανηγύρεως του ναού και της συμπληρώσεως 50 χρόνων από την ανέγερση του. Την παραμονή της εορτής πραγματοποιήθηκε η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δημητριανού Επισκόπου Κυθρέας το οποίο προσκόμισε ο Θεοφιλέστατος...
22 Νοεμβρίου, 2018 - 16:25

Τα Εισόδια της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσαιφυλλιώτισσας

Διαδώστε:
Τα Εισόδια της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσαιφυλλιώτισσας

Η εορτή των Εισόδων της Θεοτόκου εορτάστηκε με λαμπρότητα  σε όλους τους ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού ιδιαιτέρως όμως στον ιερό ναό Παναγίας Χρυσαιφυλλιώτισσας, ημέρα της πανηγύρεως του ναού και της συμπληρώσεως 50 χρόνων από την ανέγερση του.

Την παραμονή της εορτής πραγματοποιήθηκε η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δημητριανού Επισκόπου Κυθρέας το οποίο προσκόμισε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, όπου και χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό.

Ανήμερα της εορτής, σήμερα Τετάρτη 21 Νοεμβρίου τελέστηκε αρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου και συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων