07/01/2019 07/01/2019 Εορτάστηκε και φέτος στη Μητρόπολη Λεμεσού η Δεσποτική εορτή των Θεοφανείων. Επίκεντρο των εορτασμών ήταν ο Καθεδρικός Ναός Αγίας Νάπας στον οποίο λειτούργησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. Στη Θεία Λειτουργία και στην ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού παρέστησαν ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαϊδης, στρατιωτικοί και εκπρόσωποι της αστυνομίας. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ....
07 Ιανουαρίου, 2019 - 15:37
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2019 - 15:28

Τα Θεοφάνεια στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Τα Θεοφάνεια στη Λεμεσό

Εορτάστηκε και φέτος στη Μητρόπολη Λεμεσού η Δεσποτική εορτή των Θεοφανείων. Επίκεντρο των εορτασμών ήταν ο Καθεδρικός Ναός Αγίας Νάπας στον οποίο λειτούργησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. Στη Θεία Λειτουργία και στην ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού παρέστησαν ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαϊδης, στρατιωτικοί και εκπρόσωποι της αστυνομίας. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος λειτούργησε και τέλεσε τον αγιασμό των Θεοφανείων στον ιερό ναό Αγίας Άννης και Αγίου Στυλιανού στον Άγιο Τύχωνα.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων