14/01/2019 14/01/2019 Μέσα σε κλίμα χαράς και ευγνωμωσύνης προς τον Τριαδικό Θεό τελέστηκε το Σάββατο, 12 Ιανουαρίου, η εις διάκονο χειροτονία του π. Δημήτριου Κωνσταντινίδη στον ιερό ναό Αγίας Ζώνης στην κοινότητα Απαισιάς. Του όρθρου και της θείας λειτουργίας προεξήρχε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος ο οποίος κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας χειροτόνησε τον νέο...
14 Ιανουαρίου, 2019 - 11:20
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2019 - 11:15

Χειροτονία Διακόνου από τον Μητρ. Λεμεσού

Διαδώστε:
Χειροτονία Διακόνου από τον Μητρ. Λεμεσού

Μέσα σε κλίμα χαράς και ευγνωμωσύνης προς τον Τριαδικό Θεό τελέστηκε το Σάββατο, 12 Ιανουαρίου, η εις διάκονο χειροτονία του π. Δημήτριου Κωνσταντινίδη στον ιερό ναό Αγίας Ζώνης στην κοινότητα Απαισιάς. Του όρθρου και της θείας λειτουργίας προεξήρχε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος ο οποίος κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας χειροτόνησε τον νέο διάκονο. Ο π. Δημήτριος είναι έγγαμος κληρικός και θα διακονεί στον ιερό ναό Αγίας Νάπας Λεμεσού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων