12/05/2023 12/05/2023 To Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Προσφοράς «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 20χρόνων συνεχούς προσφοράς στον συνάνθρωπό μας, διοργάνωσε Φιλανθρωπικό Τσάι, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου Four Seasons. Είχε προσκληθεί να μιλήσει ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Λίβιος. Θέμα της ομιλίας του π. Χαραλάμπους ήταν:...
12 Μαΐου, 2023 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2023 - 19:17

20 χρόνια προσφοράς του Πολυδύναμου Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού

Διαδώστε:
20 χρόνια προσφοράς του Πολυδύναμου Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού

To Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Προσφοράς «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 20χρόνων συνεχούς προσφοράς στον συνάνθρωπό μας, διοργάνωσε Φιλανθρωπικό Τσάι, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου Four Seasons.

Είχε προσκληθεί να μιλήσει ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Λίβιος. Θέμα της ομιλίας του π. Χαραλάμπους ήταν: «Ζήσε: Τελικά φοβόμαστε να πεθάνουμε ή να ζήσουμε;»

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, η σύζυγος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Φιλίππα Χριστοδουλίδη Καρσερά, η πρώην Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, κ. Αναστασία Ανθούση, η σύζυγος του Δημάρχου Λεμεσού, κ. Έλενα Ιωάννου και άλλοι εκπροσωποι των υπηρεσιών του κράτους για την κοινωνική μέριμνα και ευημερία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων