30/01/2022 31/01/2022 Πανηγυρική Αγρυπνία επί την μνήμη του οσίου και θεοφόρου Πατρός ημών Εφραίμ του Καντουνακιώτου τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Λεμεσού την Παρασκευή το βράδυ, 28 Ιανουαρίου 2022. Της ακολουθίας του Εσπερινού χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος. Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος και συλλειτούργησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος...
30 Ιανουαρίου, 2022 - 11:06
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2022 - 2:51

Αγρυπνία Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου στην Λεμεσό

Διαδώστε:
Αγρυπνία Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου στην Λεμεσό

Πανηγυρική Αγρυπνία επί την μνήμη του οσίου και θεοφόρου Πατρός ημών Εφραίμ του Καντουνακιώτου τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Λεμεσού την Παρασκευή το βράδυ, 28 Ιανουαρίου 2022.

Της ακολουθίας του Εσπερινού χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος.

Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος και συλλειτούργησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως, αρχιμανδρίτης Ισαάκ, ο εκ Λευκωσίας αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Ιωάννου και άλλοι ιερείς της Μητροπόλεως. Τα ιερά αναλόγια κόσμησαν οι πρωτοψάλτες πρωτ. Θεοδωρός Γρηγορίου και ο κ. Αλέξανδρος Λάντζας.

Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας οι πιστοί είχαν την μεγάλη ευλογία να προσκυνήσουν ιερό λείψανο του Αγίου Εφραίμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων