23/04/2022 23/04/2022 Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και μέσα σε κλίμα κατανύξεως τελέσθηκε η Ακολουθία και η Περιφορά του Επιταφίου στη Μητρόπολη Λεμεσού, το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Επιταφίου στον Καθεδρικό ιερό ναό Αγίας Νάπας. Ακολούθησε περιφορά του Επιταφίου στους γύρω δρόμους της Εκκλησίας με τη...
23 Απριλίου, 2022 - 17:32
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2022 - 17:34

Ακολουθία και περιφορά του Επιταφίου στη Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Ακολουθία και περιφορά του Επιταφίου στη Μητρόπολη Λεμεσού

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και μέσα σε κλίμα κατανύξεως τελέσθηκε η Ακολουθία και η Περιφορά του Επιταφίου στη Μητρόπολη Λεμεσού, το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Επιταφίου στον Καθεδρικό ιερό ναό Αγίας Νάπας. Ακολούθησε περιφορά του Επιταφίου στους γύρω δρόμους της Εκκλησίας με τη συμμετοχή τιμητικού αγήματος του στρατού και πολλών πιστών.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος χοροστάτησε στον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μονοβόλικου. Μετά την ακολουθία του Επιταφίου ακολούθησε η περιφορά του Επιταφίου σε παρακείμενους δρόμους της ενορίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων