18/11/2021 18/11/2021 Με ανακοίνωσή του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ Αθανάσιος απαντά σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, για τη συμμετοχή του στο πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για την ονομαστική Εορτή του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου τα οποία αναφέρονται στη στάση του σε σχέση με το Ουκρανικό Ζήτημα. Ο Μητροπολίτης Λεμεσού διευκρινίζει στην επίκαιρη αυτή ανακοίνωσή του ότι η παρουσία...
18 Νοεμβρίου, 2021 - 19:58

Απάντηση Μητροπολίτη Λεμεσού σε δημοσιεύματα

Διαδώστε:
Απάντηση Μητροπολίτη Λεμεσού σε δημοσιεύματα

Με ανακοίνωσή του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ Αθανάσιος απαντά σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, για τη συμμετοχή του στο πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για την ονομαστική Εορτή του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου τα οποία αναφέρονται στη στάση του σε σχέση με το Ουκρανικό Ζήτημα.

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού διευκρινίζει στην επίκαιρη αυτή ανακοίνωσή του ότι η παρουσία του στο Συλλείτουργο  είχε μοναδικό του κίνητρο την ενότητα της Εκκλησίας και κανέναν άλλον συμβολισμό.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΛΕΜΕΣΟΥ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων