09/09/2022 09/09/2022 Το Γενέθλιο της Παναγίας εόρτασε η τοπική Εκκλησία της Λεμεσού. Την παραμονή της εορτής, στον πανηγυρίζοντα ιερό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής, χοροστάτησε κατά την ακολουθία του πανηγυρικού εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος. Την ημέρα της εορτής, τελέστηκε Αρχιερατικό συλλείτουργο στο Μητροπολιτικό ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου...
09 Σεπτεμβρίου, 2022 - 10:16
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2022 - 10:18

Αρχιερατικό συλλείτουργο για το Γενέσιο της Θεοτόκου στη Λεμεσό (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Αρχιερατικό συλλείτουργο για το Γενέσιο της Θεοτόκου στη Λεμεσό (ΦΩΤΟ)

Το Γενέθλιο της Παναγίας εόρτασε η τοπική Εκκλησία της Λεμεσού.

Την παραμονή της εορτής, στον πανηγυρίζοντα ιερό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής, χοροστάτησε κατά την ακολουθία του πανηγυρικού εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος.

Την ημέρα της εορτής, τελέστηκε Αρχιερατικό συλλείτουργο στο Μητροπολιτικό ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου και συλλειτουργούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων