16/08/2021 16/08/2021 Την Κοίμηση της Θεοτόκου πανηγύρισαν οι ιεροί ναοί της πόλης και επαρχίας Λεμεσού. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος το Σάββατο το απόγευμα χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στον ιερό ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Λόφου. Ενώ ανήμερα της εορτής προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στην κοινότητα Ζωοπηγής. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος χοροστάτησε του Εσπερινού της...
16 Αυγούστου, 2021 - 10:15
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2021 - 10:18

Δεκαπενταύγουστος στη Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Δεκαπενταύγουστος στη Μητρόπολη Λεμεσού

Την Κοίμηση της Θεοτόκου πανηγύρισαν οι ιεροί ναοί της πόλης και επαρχίας Λεμεσού.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος το Σάββατο το απόγευμα χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στον ιερό ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Λόφου. Ενώ ανήμερα της εορτής προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στην κοινότητα Ζωοπηγής.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος χοροστάτησε του Εσπερινού της εορτής στον ιερό ναό Παναγίας Ελεούσης Τριμίκλινης. Ενώ την Κυριακή το πρωί τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην κοινότητα Πύργου.

Στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Παναγίας Φανερωμένης στην κοινότητα Πλατρών των ιερών ακολουθιών προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων