12/01/2021 12/01/2021 Δεν θα εορτάσει τα ον0μαστήριά του φέτος ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στην Κύπρο. “Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνει ότι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την αναχαίτιση της πανδημίας του κορωνοιού, δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του με συλλείτουργο ούτε θα...
12 Ιανουαρίου, 2021 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2021 - 12:28

Δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Λεμεσού

Διαδώστε:
Δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Λεμεσού

Δεν θα εορτάσει τα ον0μαστήριά του φέτος ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στην Κύπρο.

“Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνει ότι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την αναχαίτιση της πανδημίας του κορωνοιού, δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του με συλλείτουργο ούτε θα δεχθεί επισκέψεις την ημέρα της εορτής του”, αναφέρει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων