12/10/2023 12/10/2023 Στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας, παρακολουθήστε σήμερα στις 15:10 και σε επανάληψη στις 23:10 παρακολουθήστε την εκπομπή Καρδιακός Λόγος, με βασικό θέμα «Η κόπωση κακός σύμβουλος στον γάμο;» Γιατί οι σαρκικές σχέσεις εκτός γάμου είναι “απρόσωπες”; Πότε κινδυνεύουμε να αποιεροποιήσουμε τον γάμο; Οι απαντήσεις σε ερωτήματα νέων κατά την περίοδο του αρραβώνα και του γάμου στην...
12 Οκτωβρίου, 2023 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2023 - 14:22

Εκπομπή Καρδιακός Λόγος: «Η κόπωση κακός σύμβουλος στον γάμο;»

Διαδώστε:
Εκπομπή Καρδιακός Λόγος: «Η κόπωση κακός σύμβουλος στον γάμο;»

Στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας, παρακολουθήστε σήμερα στις 15:10 και σε επανάληψη στις 23:10 παρακολουθήστε την εκπομπή Καρδιακός Λόγος, με βασικό θέμα «Η κόπωση κακός σύμβουλος στον γάμο;»

Γιατί οι σαρκικές σχέσεις εκτός γάμου είναι “απρόσωπες”; Πότε κινδυνεύουμε να αποιεροποιήσουμε τον γάμο; Οι απαντήσεις σε ερωτήματα νέων κατά την περίοδο του αρραβώνα και του γάμου στην συζήτηση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου με τον Νικόλαο Γκουράρο, στον “Καρδικό Λόγο”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων