20/06/2020 20/06/2020 ΚΥΠΡΟΣ – Από τον Ιερό Ναό Αγίου Αρσενίου στην Κυπερούντα ανακοινώνεται ότι ο ναός θα παραμένει καθημερινά ανοικτός από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, προς εξυπηρέτηση των περιηγητών της ορεινής υπαίθρου. Ο μοναδικός και περικαλλής αυτός ναός που είναι κτισμένος σε ρυθμό Βυζαντινής Βασιλικής έχει τεθησαυρισμένο το ιερό λείψανο του Οσίου...
20 Ιουνίου, 2020 - 20:36
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2020 - 20:27

Ένα προσκύνημα για τους περιηγητές της ορεινής υπαίθρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ένα προσκύνημα για τους περιηγητές της ορεινής υπαίθρου (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΥΠΡΟΣ – Από τον Ιερό Ναό Αγίου Αρσενίου στην Κυπερούντα ανακοινώνεται ότι ο ναός θα παραμένει καθημερινά ανοικτός από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, προς εξυπηρέτηση των περιηγητών της ορεινής υπαίθρου. Ο μοναδικός και περικαλλής αυτός ναός που είναι κτισμένος σε ρυθμό Βυζαντινής Βασιλικής έχει τεθησαυρισμένο το ιερό λείψανο του Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκη και αναδεικνύει δείγματα παλαιοχριστιανικής αρχιτεκτονικής και ψηφιδωτών. Στον ναό λειτουργεί χώρος πώλησης ειδών ευλαβείας και ψυχοφελών εκδόσεων ενώ στον προαύλιο χώρο λειτουργεί καφετέρια με αρτοκατασκευάσματα, παραδοσιακά εδέσματα και γλυκά. Παράλληλα οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στην κοινότητα απολαμβάνοντας τις φυσικές ομορφιές, τα αρχαία εκκλησάκια και τους μουσειακούς χώρους.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων