30/12/2023 30/12/2023 Μέσα στο πλαίσιο της πατρικής μέριμνας και αγάπης του Μητροπολίτου κ. Αθανασίου, πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μητροπόλεως Λεμεσού, εορταστική εκδήλωση ειδικά αφιερωμένη προς τα παιδιά των ιερέων της Μητροπόλεως. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης δέχθηκε τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα ευλογίας, χαράς και αγάπης. Στον...
30 Δεκεμβρίου, 2023 - 10:29
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2023 - 10:31

Εορταστική Εκδήλωση για τα παιδιά των ιερέων της Μητρόπολης Λεμεσού

Διαδώστε:
Εορταστική Εκδήλωση για τα παιδιά των ιερέων της Μητρόπολης Λεμεσού

Μέσα στο πλαίσιο της πατρικής μέριμνας και αγάπης του Μητροπολίτου κ. Αθανασίου, πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μητροπόλεως Λεμεσού, εορταστική εκδήλωση ειδικά αφιερωμένη προς τα παιδιά των ιερέων της Μητροπόλεως.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης δέχθηκε τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα ευλογίας, χαράς και αγάπης. Στον χαιρετισμό του προς τα παιδιά ανέφερε ότι σκοπός αυτής της εκδήλωσης “είναι η επικοινωνία μεταξύ των παιδιών, να γνωριστούν μεταξύ τους και να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνα τους αλλά έχουν πολλούς φίλους και πολλά παιδιά τα οποία είναι παιδιά ιερέων και παιδιά της εκκλησίας. Έτσι καταλαβαίνουν ότι ανήκουν όλα τα παιδιά σε μια μεγαλύτερη οικογένεια, την οικογένεια της Εκκλησίας μας, την οικογένεια που Χριστός ευλογεί και αγιάζει”.

Παρευρέθηκαν στην Εκδήλωση ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος, κ. Νικόλαος και ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως, Αρχιμ. Ισαάκ.

Παρουσιάστηκε μουσικό πρόγραμμα από παιδιά. Τέλος έγινε κλήρωση δώρων και ο Πανιερώτατος μοίρασε τα δώρα στα παιδιά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων