10/11/2020 10/11/2020 Στις 9 Νοεμβρίου εορτάζεται η μνήμη του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως. Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την κοίμησή του. Κέντρο των λατρευτικών συνάξεων στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ήταν ο Ιερός Ναός στο κέντρο της πόλεως που είναι αφιερωμένος στον Άγιο. Την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό ο  Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. Ενώ...
10 Νοεμβρίου, 2020 - 22:56
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2020 - 22:57

Εορτή Αγίου Νεκταρίου στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Εορτή Αγίου Νεκταρίου στη Λεμεσό

Στις 9 Νοεμβρίου εορτάζεται η μνήμη του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως. Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την κοίμησή του. Κέντρο των λατρευτικών συνάξεων στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ήταν ο Ιερός Ναός στο κέντρο της πόλεως που είναι αφιερωμένος στον Άγιο.

Την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό ο  Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος. Ενώ ανήμερα της εορτής προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων