02/04/2021 02/04/2021 Με τη βοήθεια του Θεού και τη μεγάλη συμβολή των θεραπόντων ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού την Τρίτη 29 Μαρτίου πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Έχει ολοκληρωθεί η ιατροφαρμακευτική αγωγή την οποία έλαβε και έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Ο Πανιερώτατος θα παραμείνει στον Μητροπολιτικό οίκο σε αυτοπεριορισμό....
02 Απριλίου, 2021 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2021 - 16:54

Ευγνωμοσύνη για το ενδιαφέρον των ιατρών και του κόσμου

Διαδώστε:
Ευγνωμοσύνη για το ενδιαφέρον των ιατρών και του κόσμου

Με τη βοήθεια του Θεού και τη μεγάλη συμβολή των θεραπόντων ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού την Τρίτη 29 Μαρτίου πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Έχει ολοκληρωθεί η ιατροφαρμακευτική αγωγή την οποία έλαβε και έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Ο Πανιερώτατος θα παραμείνει στον Μητροπολιτικό οίκο σε αυτοπεριορισμό.

Η Ιερά Μητρόπολη και ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος εκφράζουν επισήμως τις βαθύτατες ευχαριστίες τους και ευγνωμοσύνη σε όλους τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, που με επιστημοσύνη και ιατρική επάρκεια προσέφεραν την πρέπουσα φροντίδα και βοήθεια στον Πανιερώτατο, όπως και σε όλους τους ασθενείς ανεξαιρέτως κατά τις ημέρες της νοσηλείας του. Ευχαριστούν όλους τους ανθρώπους για τη συμπαράσταση τους και τις προσευχές τους όλο αυτό το διάστημα της νοσηλείας του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου στο νοσοκομείο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων