12/04/2020 12/04/2020 Στο ραδιόφωνο της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού και στην εκπομπή που πραγματοποιεί καθημερινά ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος, φιλοξενήθηκε χθες όπως ακούσατε ζωντανά στην αναμετάδοση που σας κάναμε, ο Γέροντας Εφραίμ ο Βατοπαιδινός. Οι δύο Γέροντες αφού συνομίλησαν με κόσμο στο τηλέφωνο και έδωσαν πνευματικές συμβουλές, απαντώντας σε ερωτήσεις των ακροατών, αναφέρθηκαν και στην βιωματική τους εμπειρία...
12 Απριλίου, 2020 - 10:27
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2020 - 10:32

Γέροντας Εφραίμ και Μητροπολίτης Λεμεσού μιλούν με πιστούς στο ραδιόφωνο

Διαδώστε:
Γέροντας Εφραίμ και Μητροπολίτης Λεμεσού μιλούν με πιστούς στο ραδιόφωνο

Στο ραδιόφωνο της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού και στην εκπομπή που πραγματοποιεί καθημερινά ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος, φιλοξενήθηκε χθες όπως ακούσατε ζωντανά στην αναμετάδοση που σας κάναμε, ο Γέροντας Εφραίμ ο Βατοπαιδινός.

Οι δύο Γέροντες αφού συνομίλησαν με κόσμο στο τηλέφωνο και έδωσαν πνευματικές συμβουλές, απαντώντας σε ερωτήσεις των ακροατών, αναφέρθηκαν και στην βιωματική τους εμπειρία από το Άγιο Όρος αλλά και  στη μεγάλη δοκιμασία που περνάει η ανθρωπότητα.

Ήταν μάλιστα έκδηλη η αγάπη και η συγκίνηση του κόσμου γι αυτή την πνευματική έκπληξη που επεφύλαξε στους ακροατές ο Σεβασμιώτατος, όπως την αποκάλεσε ο ίδιος.

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων