14/12/2022 14/12/2022 Ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ.Αθανάσιος έχει αναπτύξει πολυσχιδές ποιμαντικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο. Ένα από αυτά αφορά στον αγώνα του να στηρίξει τους ανθρώπους που έχουν εξαρτήσεις από τα ναρκωτικά.   Η Τίνα Παύλου, Ψυχολόγος – Διευθύντρια Θεραπευτικής Κοινότητα Απεξάρτησης “ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ”. Η “Αγία Σκέπη” είναι μια στέγη απεξάρτησης από τα ναρκωτικά. Η κα Παύλου μιλά...
14 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2022 - 21:44

H Tίνα Παύλου μιλά για τη στέγη απεξάρτησης από τα ναρκωτικά της Ι.Μ Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
H Tίνα Παύλου μιλά για τη στέγη απεξάρτησης από τα ναρκωτικά της Ι.Μ Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ.Αθανάσιος έχει αναπτύξει πολυσχιδές ποιμαντικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο. Ένα από αυτά αφορά στον αγώνα του να στηρίξει τους ανθρώπους που έχουν εξαρτήσεις από τα ναρκωτικά.

 

Η Τίνα Παύλου, Ψυχολόγος – Διευθύντρια Θεραπευτικής Κοινότητα Απεξάρτησης “ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ”. Η “Αγία Σκέπη” είναι μια στέγη απεξάρτησης από τα ναρκωτικά.

Η κα Παύλου μιλά για το όραμα του Μητροπολίτη Λεμεσού να βοηθήσει τα εξαρτημένα άτομα να ξανασταθούν στα πόδια τους και να ξεκινήσουν τη ζωή τους από την αρχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων