05/11/2019 05/11/2019 Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου τιμήθηκε η ανακομοιδή του λειψάνου του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου σε πολλούς ναούς της μητροπολιτικής περιφέρειας που φέρουν το όνομά του. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος την Κυριακή λειτούργησε στον πανηγυρίζοντα ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Φραγκούδη. Στο τέλος προχείρισε σε πρωτοπρεσβύτερο τον εφημέριο του ναού π. Ανδρέα Σχιλάντζε. Ακόμη...
05 Νοεμβρίου, 2019 - 22:40
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2019 - 21:51

Η ανακομιδή του ιερού λειψάνου του Αγίου Γεωργίου στην Ι.Μ. Λεμεσού

Διαδώστε:
Η ανακομιδή του ιερού λειψάνου του Αγίου Γεωργίου στην Ι.Μ. Λεμεσού

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου τιμήθηκε η ανακομοιδή του λειψάνου του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου σε πολλούς ναούς της μητροπολιτικής περιφέρειας που φέρουν το όνομά του.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος την Κυριακή λειτούργησε στον πανηγυρίζοντα ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Φραγκούδη.

Στο τέλος προχείρισε σε πρωτοπρεσβύτερο τον εφημέριο του ναού π. Ανδρέα Σχιλάντζε. Ακόμη τίμησε τον προηγούμενο ψάλτη και τους δύο νεοκόρους του ναού.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος το Σάββάτο 2 Νοεμβρίου χοροστάτησε στο ιερό προσκύνημα του Αγίου Γεωργίου στην ιερά Μονή Συμβούλου Χριστού. Ενώ ανήμερα της εορτής λειτούργησε στο χωριό Άγιος Γεώργιος Συλίκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων