02/09/2021 02/09/2021 Με ιδιαίτερη ευλάβεια ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές λατρευτικές εκδηλώσεις στη Μητρόπολη Λεμεσού, με αφορμή την εορτή της Κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος, όπου χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό του Ιερού Ναού Αγίας Ζώνης, το απόγευμα της Δευτέρας 3ο Αυγούστου, στο τέλος της Ακολουθίας χειροθέτησε σε Αρχιμανδρίτη τον π. Ανδρέα Παπαβασιλείου. Ανήμερα της εορτής, το...
02 Σεπτεμβρίου, 2021 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2021 - 12:58

Η εορτή της Αγίας Ζώνης στην Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Ζώνης στην Μητρόπολη Λεμεσού

Με ιδιαίτερη ευλάβεια ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές λατρευτικές εκδηλώσεις στη Μητρόπολη Λεμεσού, με αφορμή την εορτή της Κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος, όπου χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό του Ιερού Ναού Αγίας Ζώνης, το απόγευμα της Δευτέρας 3ο Αυγούστου, στο τέλος της Ακολουθίας χειροθέτησε σε Αρχιμανδρίτη τον π. Ανδρέα Παπαβασιλείου.

Ανήμερα της εορτής, το πρωί της Τρίτης 31 Αυγούστου, προεξήρχε στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό στην κοινότητα Απαισιάς.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στον ιερό ναό Αγίας Ζώνης στην κοινότητα Μονής.

Επίσης, την ημέρα της εορτής λειτούργησε στον ιερό ναό Αγίας Ζώνης.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων