22/01/2024 22/01/2024 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοπλατυτέρας, στην κοινότητα της Παραμύθας.   Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στην κοινότητα της Παραμύθας. Ενω το πρωί της Κυριακής τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό Αγίου...
22 Ιανουαρίου, 2024 - 10:02
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2024 - 10:13

Η εορτή της Παναγίας Παραμυθίας στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Διαδώστε:
Η εορτή της Παναγίας Παραμυθίας στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοπλατυτέρας, στην κοινότητα της Παραμύθας. 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στην κοινότητα της Παραμύθας. Ενω το πρωί της Κυριακής τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό Αγίου Λουκά του ιατρού.

Στο ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας Παραμυθίας, που βρίσκεται εντός του στρατοπέδου στην Τριμίκλινη, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος. Παρόντες ήταν ο Υπαρχηγος ΕΦ, Αντιστρατηγος Λούκας Χατζημιχαήλ, ο Διοικητής 3η ΤΑΞΥΠ Ταξίαρχος Ανδρέας Χαραλάμπους, ο Υποδιοικητης 3ης ΤΑΞΥΠ Συνταγματαρχης Γεώργιος Χριστοδούλου, ο Διοικητής ΔΥΠ/3ης ΤΑΞΥΠ Συνταγματαρχης Γεώργιος Παναγή και ο Διοικητής 661ΑΒΠ Ταγματάρχης Στυλιανός Κρητικός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων